Vi dokumenterer behandlingsforløbene gennem statusrapporter og statusmødermøder. Derudover udarbejder vi månedsmails, hvor vi skriver en kort opdatering på, hvordan måneden er gået. Den sendes både til rådgiver og forældremyndighedsindehaver.
Kort tid efter anbringelsens start indkalder vores socialrådgiver til det første opfølgningsmøde, hvor socialrådgiver fra hjemkommunen, forældrene, den unge, samtalepartneren og afdelingslederen deltager.
Forinden mødet vil den unge have forberedt en kort beskrivelse af sin samlede situation, således den unge selv fortæller, om sin oplevelse af bl.a. : dagligdagen, skolen, det sociale samvær, terapien, familiesamværet og sine misbrugstanker.
Kort sagt er dagsordenen på mødet at evaluere forløbet. Derfor er det den unge der er i centrum, og det er hensigten, at mødet skal være den unges - det gælder hans/hendes fremtid.
Det er vores erfaring, at den unge nyder ”at være på”, og nyder at kunne fortælle om fremskridtene siden sidste møde. Opfølgningsmøderne er et godt forum, hvor alle de voksne som er indvolveret i den unge er samlet.