Velkommen til Fonden Tagkærgaard

Vi er en moderne institution, med gode faciliteter og et personale som hele tiden arbejder på at styrke sine personlige og faglige kompetencer.

Vi er en selvstændig Fond, med en bestyrelse. Den daglige ledelse bestås af forstander;Jon Skriver (Døgnet, ind og udskrivninger, kontakt til kommunerne) Poul Friborg (Administration, udvikling, sagssupervision og personale ).
De tre afdelinger har hver deres afdelingsleder, der forestår det daglige arbejde i afdelingen. Der er ansat personale på hver af afdelingerne, ligesom der er personale der dækker alle afdelinger, desuden er der administrative ansatte og de eksterne samarbejdspartnere.

Fælles for vores afdelinger er, at vi alle arbejder ud fra de samme grundlæggende værdier, hvor gensidig forståelse og respekt er nøgleord i vores tilgang til de unge og hinanden.Vi arbejder i et udviklende og terapeutisk miljø, med relationerne som omdrejningspunktet. Dels vores relationer til de unge, deres indbyrdes relationer, og deres relationer til familien. Alle voksne er i hverdagen vedholdende i samværsform med de unge, samtidig med der kan være plads til det mere fornøjelige, løse og pjattede - alt afhængig af dag og situation.

Vi tror på, at unge mennesker har behov for synlige, omsorgsfulde, stabile, legende, tryghedsskabende voksne rollemodeller. Kun i tillidsfulde relationer vil vores visioner for de unge kunne føres ud i livet.

At der knyttes bånd, og at båndene får betydning, er vi ikke et øjeblik i tvivl om – at det er det, der forpligter og det der udvikler. Det er af gode relationer vi vokser og får tillid til andre, og os selv (Annette Friborg).