Et vigtigt valg!Det kan være svært at træffe beslutning om at flytte ind på Tagkærgaard. Du skal forlade dine vante rammer, familie og venner. For en tid skal dit nye hjem være Tagkærgaard, hvor vi som personale vil være din støtte under en stor udviklingsproces. En proces hvor der vil være klare rammer for dit hverdagsliv, hvor vi stiller krav til at du deltager aktivt i dit behandlingsforløb, hvor du skal blive stoffri og udvikle dig som menneske.

Vi tror på at dit stofmisbrug er et udtryk for, at du har brug for hjælp til at mestre dit liv. Vi ved det er et svært – men vigtigt – valg du skal træffe. Den proces du skal starte op kræver alle dine kræfter, og vi vil være med dig hele vejen!

I dagligdagen kan det være svært. Sådan er det! Der venter en hård kamp… men det hjælper! Jeg vil klart sige; GØR DET! Lige når man føler man ikke vil, det er DER man skal gøre det – du vil få en SEJR. Lære at håndtere livet… bare det at komme her, er et STORT skridt – kæmpe stort skridt!(Ung, 16 år, bor på Tagkærgaard)