Hvordan har andre oplevet deres ophold?

”Når du går i behandling på Tagkærgaard, vælger du et dødens vigtigt valg for dit liv. Du bliver ikke kun clean. Du lærer også en hel masse ting om dig selv og hvorfor du reagerer på en bestemt måde, i en bestemt situation. Du lærer også at klare dig ude i det virkelige liv uden at være i misbrug”. (Ung, 17 år, bor på Tagkærgaard).

"I dagligdagen kan det være svært. Sådan er det! Der venter en hård kamp… men det hjælper! Jeg vil KLART sige gør det. Lige når man føler man ikke vil, det er DER man skal gøre det – du vil få en sejr. Lære at håndtere livet… bare det at komme her er et STORT skridt – kæmpe stort skridt” (Ung, 16 år, bor på Tagkærgaard).

”Jeg har været anbragt flere andre steder før jeg kom her, og der har jeg oplevet vold, og en helt anden type af pædagoger. Så da jeg kom her var det som et chok for mig, og at pædagoger kan være sådan. Her er man mere end bare deres arbejde. Man bliver en slags venner, og vi får et indblik i hinandens liv… Det har givet mig masser af ting. En ny side af livet, hvor jeg mærker tingene omkring mig” (Ung, 20 år, bor på Tagkærgaard).